SMS-yhteysmuodon poistuminen Android-sovelluksesta

SMS-yhteysmuodon poistuminen Android-sovelluksesta


Lyhyesti

SMS-käytön teknisten rajoitusten vuoksi uusimman Android-päivityksen myötä poistuu mahdollisuus käyttää puhelimen Remuc-sovellusta tekstiviesteillä. Kuten Windows Phone- ja iPhone-sovellukset, nyt myös Android hoitaa kommunikaation ainoastaan datayhteyden turvin. Suosittelemme Remuc:in SIM-kortin päivittämistä kiinteällä kk-maksulla varustetulla datayhteydellä.

Aiemmat SMS-muotoiset yhteydet käyttäjän Remuc-laitteisiin poistetaan sovelluksesta automaattisesti käynnistyksen yhteydessä.

Kun Remuc:illa on datayhteys käytettävissä, voit muodostaa Remuc-sovelluksella uuden datayhteyden laitteeseen. Mikäli laiteen käyttöönotosta on jo pitkä aika, voi ohjelmistopäivitys olla tarpeen.

 

Millainen SIM-kortti?

Remuc:in SIM-kortiksi käy minkä tahansa operaattorin kortti, jossa on datayhteys käytettävissä. Suosittelemme kiinteällä kk-maksulla varustettuja dataliittymiä. Liittymän nopeudella ei ole merkitystä. Esim. verkkokaupastamme voi tilata sopivan kortin: Embelin SIM-kortti Suomi. Kortin kk-hinta on 3,95€.

Huomaa, että voit operaattorista riippuen myös ottaa paikallaan olevan SIM-kortin liittymään datayhteyden käyttöön (ellei sellaista siinä jo ole). Voit tiedustella asiaa operaattoriltasi.

 

Laitetunnuksen kysely

Mikäli laitteen mukana ei ole toimittettu laitetunnuksen sisältävää QR-kooditarraa, voi laitetunnuksen kysyä suoraan laitteelta tekstiviestillä ”QR”. Tällöin sovelluksen yhteydenmuodostusvaiheessa laitetunnus kirjoitetaan tekstikenttään kuvan ottamisen sijaan.