REMUC-3 PLUS - REMUC Kuluttajat

Etusivu

Suositun tuotteen päivitetty versio!remuc-3-plus-sticker

Remuc-3 PLUS on suositun Remuc:n päivitetty versio, jonka myötä Remuc saa sekä uusia ominaisuuksia, että olemassaolevia parannetaan.

+ Käyttövalmis ilman erillistä aktivointia

Remuc-3 PLUS:n SIM-korttia ei tarvitse aktivoida. Riittää, että Remuc:iin kytketään virrat päälle, niin laite kytkeytyy verkkoon automaattisesti.

+ Toimii nyt lähes koko Euroopassaorange-sim-coverage

Laajensimme Remuc:n SIM-kortin maakattavuuden kerralla lähes koko Eurooppaan samalla, kiinteällä hinnalla. Remuc-3 PLUS toimii saumattomasti seuraavissa maissa:

Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liettua, Luxembourg, Malta, Norja, Puola, Portugali, Ranska, Romania, Ruotsi, Sveitsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Tsekin tasavalta, Tanska, Unkari, Viro, Yhdistyneet Kuningaskunnat

+ Käyttömaksuun sidottu, jatkettu takuu

Normaalin 2 vuoden takuun päälle käyttömaksuun sidotun jatketun laitetakuun. Takuun jatkumisen edellytykseksi riittää, että laitteen käyttömaksu suoritetaan vuosittain keskeytyksettä.

+ Lämpötilaan perustuvat älykkäät ajastuksetscreenshot_20161028-101157

Remuc:n voi nyt myös ajastaa suunnitellun lähtöajan mukaan. Voit valita haluamasi mukavuustason ja Remuc ennakoi tarvittavan lämmitysajan ulkolämpötilan
perusteella.

+ Nopea tiedonvälitys

Remuc-3 PLUS:n tiedonvälitysviive on tiputettu minimiin, jonka ansiosta lämmityskomennot siirtyvät laitteelle miltei välittömästi.